Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι,
Η σημαντική και μακροχρόνια διεθνής εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης μάς επιτρέπει να κατανοούμε πλήρως τόσο τις ανάγκες τις δικές σας όσο και του τελικού καταναλωτή. Εμπνεόμαστε και δημιουργούμε συνεχώς νέα προϊόντα, ώστε όχι μόνο να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και να ανοίγουμε νέους ορίζοντες στον χώρο μας. Δείγμα της εξωστρέφειας και της πρωτοπορίας μας αποτελούν οι μακροχρόνιες συνεργασίες με ηγέτιδες διεθνείς επιχειρήσεις, οι οποίες ηγούνται των εξελίξεων στον τομέα της σκίασης. Μόνη μας μέριμνα η προσφορά ακόμα περισσότερων, ποιοτικότερων, λειτουργικότερων και ωραιότερων προϊόντων.
Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της αγοράς με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής. Φιλοδοξία μας είναι να ενισχύσουμε την εξέλιξη και την ανάπτυξή μας, επενδύοντας στις αρχές μας και τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας και το ευρύ κοινό. Σχέσεις βασισμένες στην άρτια παροχή υπηρεσιών, την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία, την κατανόηση και την έγκαιρη εύρεση λειτουργικών λύσεων σε δύσκολες περιπτώσεις.
Η κληρονομιά που δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε αλώβητη είναι οι ανθρώπινες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες. Μεγαλώσαμε σε μια επιχείρηση, σε μια οικογένεια, που μας έμαθε να πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα. Η αρχή που μας εμπνέει και μας καθοδηγεί είναι: «όλα με τους ανθρώπους και όλα για τον άνθρωπο».

Ο διαδικτυακός μας ιστότοπος δημιουργήθηκε ως ένα ακόμα βήμα επικοινωνίας μαζί σας. Θα σας κρατάει ενήμερους για οποιοδήποτε νέο μας. Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε.

Θεμιστοκλής Αποστολόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.