Ιστορικό

Η εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1952, στην περιοχή της Αργολίδας. Εμπνευστής της ο Γεώργιος Αποστολόπουλος και αρχική επωνυμία «Γ. Αποστολόπουλος: Τέντες Η Κύπρος». Η εταιρεία είχε ως αρχικό αντικείμενό της την ραφή μουσαμάδων φορτηγών και την τοποθέτηση ειδών σκίασης.

Το 1987 η εταιρεία πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς, στους Θέμη & Βασίλη Αποστολόπουλο, οπότε η επωνυμία άλλαξε σε «ΑΦΟΙ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.». Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στη ραφή μουσαμάδων και τεντόπανων οδήγησε στο άνοιγμα στην χονδρική αγορά, καθώς η εταιρεία έραβε πανιά για άλλες επιχειρήσεις. Το 1995 η εταιρεία μας σύναψε σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς επιχειρήσεις συστημάτων σκίασης και τεντόπανων, ισχυροποιώντας τη θέση της και ενισχύοντας το μερίδιό της στην χονδρική αγορά.
Έκτοτε, παρακολουθώντας στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις, γίναμε η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατασκεύασε δικό της μοντέλο πέργκολας στην Ελλάδα (2004). Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, η σκληρή δουλειά και το δυναμικό όραμά μας ισχυροποιούν περαιτέρω την επιχείρηση, οπότε το 2007 η εταιρία γίνεται ανώνυμη, με διακριτό τίτλο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», και περνάει σε μια νέα εποχή.

Το 2009, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο, τολμήσαμε και κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός, επενδύοντας σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, υπερσύγχρονα μηχανήματα, συνδυασμένα με τη διάθεση μας για ακόμα ποιοτικότερη προσέγγιση του τομέα των ειδών σκίασης. Ταυτόχρονα, θέλοντας να καινοτομήσουμε και να προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες στους συνεργάτες μας επενδύσαμε στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, σε νέα δίκτυα υπολογιστών, νέα προγράμματα λογισμικού και στο λογισμικό πακέτο ERP.

Από το Φεβρουάριο του 2010 η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland Hellas. Το 2014 η εταιρεία, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τις διαδικασίες και τους προαπαιτούμενους ελέγχους, πιστοποιήθηκε με την ευρωπαϊκή οδηγία CE. Σήμερα διαθέτουμε ένα υπερσύχρονο τμήμα ραφής τεντοπάνων, που αποδίδει τουλάχιστον 450 τ.μ. ραμμένου προϊόντος την ημέρα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Επενδύσαμε επίσης σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για επεξεργασία PVC , που αποδίδει τουλάχιστον 680τ.μ, έτοιμου προϊόντος την ημέρα.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, η δέσμευση στην ποιότητα, η συνεννόηση, η εύρεση λύσεων σε δύσκολες περιπτώσεις, η αξιοπιστία, ήταν και θα είναι οι βάσεις λειτουργίας της εταιρείας μας.