Πιστοποιήσεις ALPHA

Η εταιρεία ALPHA ακολουθώντας τη βασική της φιλοσοφία για παροχή μοναδικής ποιότητας σε προϊόντα και υπηρεσίες, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλίσει αυτή την δέσμευση προς τους πελάτες της.
Από το Φεβρουάριο του 2010 εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από μεγάλους οίκους του εξωτερικού (TUV Rheinland Hellas, SWISS Approval).
Αυτό σημαίνει ότι τα όλα προϊόντα κατασκευάζονται ακολουθώντας συγκεκριμένες προδιαγραφές και οδηγίες και ότι ολόκληρη η διαδικασία λειτουργίας της επιχείρησης, από την φάση της παραγγελιοληψίας, το σχεδιασμό, την επιλογή πρώτων υλών, την κατασκευή, την εγκατάσταση, έως και την after sales εξυπηρέτηση και την μέτρηση ικανοποίησης των πελατών, εναρμονίζεται με συγκεκριμένα πρότυπα, τα οποία αποσκοπούν στη διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των διεργασιών της εταιρείας.
Το 2014 η εταιρεία προχώρησε σε άλλο ένα πρωτοπόρο βήμα στον τομέα της σκίασης και πιστοποίησε τα προϊόντα της ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια με σήμανση CE - mark. Η σήμανση CE δηλώνει ότι το προϊόν που τη φέρει έχει αξιολογηθεί πριν να διατεθεί στην αγορά και ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ως προς την ασφάλεια, τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Πιστοποιεί ότι ικανοποιεί όλες τις νομικές απαιτήσεις που επιβάλλει η σήμανση CE και συνεπώς μπορεί να πωληθεί σε όλο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ε.Ο.Χ.), δηλαδή στα κράτη μέλη της Ε.Ε. και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (Ε.Ζ.Ε.Σ.).
Τέλος, όλα τα αυθεντικά προϊόντα Pergosystem® Alpha χαρακτηρίζονται από μοναδικό σειριακό αριθμό και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τεχνικά εγχειρίδια, καθώς επίσης και από την γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας που μόνο η Alpha παρέχει στους πελάτες της.


Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας εναρμονίζεται με το πρότυπο ISO 9001:2008, το πιο αναγνωρισμένο και ευρέως χρησιμοποιούμενο πρότυπο στον κόσμο. Πιστοποιημένο από τον οίκο SWISS Approval.


Η σειρά Pergosystem® Alpha αποτελεί ένα στιβαρό και ανθεκτικό σύστημα σκίασης, το οποίο ακολουθεί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας. Σήμανση με CE (UNI EN 13561).


Τα προϊόντα Alpha ξεχωρίζουν για την εργονομία, την αισθητική, την απαράμιλλη ποιότητά τους. Χαρακτηρίζονται από μοναδικό σειριακό αριθμό και συνοδεύονται με ταυτότητα γνησιότητας ολογράμματος.


Από την επιλογή των πρώτων υλών και εξαρτημάτων, μέχρι την κατασκευή, την πώληση και την εξυπηρέτηση των πελατών, η ποιότητα είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο κινείται η Alpha.


inox logo new

Επειδή τα συστήματα σκίασης είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην σειρά Pergosystem® Alpha είναι ανοξείδωτα, για εξαιρετική αντοχή στο χρόνο.


Όλα τα αυθεντικά προϊόντα Pergosystem® Alpha, έχουν υποστεί δοκιμές αντοχής στις καιρικές συνθήκες από Πιστοποιημένο Εργαστήριο.


Όλα τα αυθεντικά προϊόντα Pergosystem® Alpha συνοδεύονται γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.


Ο χρωματισμός των αλουμινίων σε οποιοδήποτε RAL της επιλογής σας, σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υφών των blockout υφασμάτων της Dickson, σας εξασφαλίζουν το απόλυτα επιθυμητό αποτέλεσμα, εναρμονισμένο με το χώρο σας και κάνουν το Pergosystem σας μοναδικό.


Το ανθρώπινο δυναμικό της Alpha, με την τεράστια εμπειρία στο χώρο της σκίασης, είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώνει, πληροφορεί, εξυπηρετεί και να βρίσκει την ιδανικότερη λύση σε κάθε ζήτησή σας.