Συνεργάτες

Η Alpha ερευνά και επιλέγει τις πρώτες ύλες και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί, με γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή στο χρόνο.  Προκειμένου να διασφαλίσει κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα της επιλέγει προσεκτικά τους προμηθευτές της, συνάπτοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, αλλά και με μεγάλες ελληνικές εταιρείες.


Widgetkit

Το απόλυτο σημείο αναφοράς στον τομέα των τεχνικών υφασμάτων, η Dickson είναι και σχεδιαστής και κατασκευαστής, η διαδικασίας της παραγωγής για ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων είναι αφιερωμένη στη διακόσμηση και τη βιομηχανία. Ο Έλεγχος της ποιότητας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχείρησης. Κάθε τετραγωνικό μέτρο του υφάσματος που παράγεται στα εργοστάσιά μας υποβάλλεται σε μια σειρά δοκιμών in-house. Και χάρη σε αυτά τα αυστηρά πρότυπα που ακολουθεί η Dickson, μπορεί να εγγυηθεί για τα προϊόντα της μέχρι και 10 χρόνια.


Η Somfy είναι πρωτοπόρος εταιρία σε μηχανισμούς αυτοματοποίησης. Η Somfy έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων που εξασφαλίζει ότι όλες οι συσκευές της ελέγχονται αποτελεσματικά τόσο για εμπορικές-επαγγελματικές κατασκευές όσο και για  οικιακή χρήση, μεγιστοποιώντας την απόδοση, την εξοικονόμηση ενέργειας και την άνεση.


Επιπλέον Συνεργάτες