Το Pergosystem

Pergosystem Alpha is a pergola-type awning of high quality and design, leading technology and ergonomic design

To Pergosystem

Pergosystem

Η Alpha Design and Shadow είναι μια εταιρεία που απαρτίζεται από ανθρώπους που δημιουργούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν προϊόντα, έχοντας ως βασικό άξονα την ικανοποίηση των αναγκών σας για σκίαση.
Διαθέτοντας μια σειρά συστημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κορυφαίας τεχνολογίας και εργονομικού σχεδιασμού, η οποία συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, τηρούμε την δέσμευσή μας για προϊόντα ασφαλή, εγγυημένα, όμορφα και λειτουργικά. Εμείς τα κατασκευάζουμε και εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της σκίασης αναπτυσσόμαστε συνεχώς, προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες, αυξάνοντας τις δυνατότητες παραγωγής και ταυτόχρονα τον έλεγχο των δραστηριοτήτων μας ώστε να παραλαμβάνουν οι συνεργάτες μας τα προϊόντα μας.

About Pergosystem Photo 1
ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
About Pergosystem Photo 2

Στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων είναι ο άνθρωπος και ο πελάτης μας. Αυτός μας καθοδηγεί, μας εμπνέει και η ικανοποίησή του είναι για εμάς μονόδρομος.

Προσφέρουμε υπηρεσίες οι οποίες βοηθάνε τον πελάτη να αποφασίσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και ταυτόχρονα προσαρμόζουμε το προϊόν στις δικές του απαιτήσεις.

Σεβόμενοι την διαφορετικότητα κάθε πελάτη δημιουργούμε custom made προϊόντα τα οποία εξυπηρετούν τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις του προϊόντος.

ΔΙΕΘΝΗΣ
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
About Pergosystem Photo 3

Η εξαγωγική δραστηριότητα της Alpha Design & Shadow εκτείνεται σε 35 χώρες στο κόσμο με περισσότερους από 100 συνεργάτες και τα προϊόντα μας έχουν αποκτήσει διεθνή ταυτότητα.

Χωρίς να ξεχνάμε τις ρίζες μας αλληλεπιδρούμε με κουλτούρες του εξωτερικού διευρίνοντας τους οριζόντες μας στο κομμάτι της σκίασης στο σύνολό της. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να αντιπροσωπεύουμε την Ελλάδα επάξια, δείχνοντας πάντα την καθορισμένη σοβαρότητα.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των εξαγωγών αλλά και την γνώση που πήραμε από αυτή τη δραστηριότητα. Αυτή τη στιγμή η εταρεία Alpha Design & Shadow εξάγει το 50% της παραγωγής της σε 35 χώρες σε όλο το κόσμο.

About Pergosystem Photo 4

Alpha Group

Το προϊοντικό group της Alpha Design & Shadow αποτελείται από προϊόντα έτοιμα να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του τελικού καταναλωτή. Η μεγάλη γκάμα τωνν προϊόντων δίνει την επιλογή στον συνεργάτη μας να προτείνει και να δημιουργήσει έναν μοναδικό εξωτερικό χώρο για τον πελάτη του.

Louvresystem Logo

Το Louvresystem® αποτελεί το νέο μας brand στο χώρο της βιοκλιματικής πέργκολας, το οποίο κάτω από την ομπρέλα του περιλαμβάνει όλα τα συστήματα κινητών περσίδων. Σε ένα περιβάλλον ταχύτατα μεταβαλλόμενο η βιοκλιματική πέγκολα Louvresystem® δίνει την φυσική ψύξη ή θέρμανση ενός χώρου με παράλληλη προστασία από καιρικά φαινόμενα διατηρώντας πάντα υψηλή αισθητική.

Zipsystem Logo

Zip

Find a Dealer

Find a Dealer

Request contact without obligation

Learn more